Kljub temu, da smo v organizacijo in izvedbo našega prvega gorsko tekaškega dogodka vložili veliko truda in energije, se vedno najdejo priložnosti za izboljšavo. Želimo si, da bi vse naše prihodnje dogodke izvedli tako, da se boste na njih dobro počutili, odhajali zadovoljni in se ob letu osorej ponovno vračali. Zato smo pripravili anketo o zadovoljstvu in prosili udeležence, naj jo izpolnejo. Med 48 prejemniki je anketo izpolnilo 9 udeležencev. Vsem se iskreno zahvaljujemo, v nadaljevanju pa predstavljamo rezultate ankete ter nagradnega žrebanja.

* Anketiranci so posamezne segmente ocenjevali z ocenami od 1 do 5, kjer je 1 pomenilo najslabšo, 5 pa najboljšo oceno. K vsakemi oceni so lahko dodali pisno pojasnilo oz. komentar.

Postopek spletne prijave, prijave na dan dogodka in izdaja štartnih številk ter skrb za prtljago je očitno dobro uspela, saj tu ni bilo kakšnih posebnih pripomb, ocene pa od 4,9 do 5.

Najslabšo oceno (3,6) smo dobili, ker smo imeli samo eno okrepčevalnico, malo pred polovico poti. Več anketirancev je izrazilo mnenje, da bi morali postaviti še eno okrepčevalnico nad zadnjim travnikom, ki ga domačini imenujemo Planica. To bomo prihodnje leto vsekakor upoštevali. V cilju bomo poleg vode, banan in citrusov dodali še izotonične napitke ter kaj sladkega.

Pri vidnosti oznak proge na sobotnem vzponu ni bilo težav. Na krožnem teku v nedeljo, ko je razmere otežila megla, so bile oznake preslabo vidne. Za naslednje dogodke se bomo bolje pripravili. Povečali bomo število označevalnih zastavic in kar bo novih, bodo v fluorescentnih barvah. En predlog je bil, da bi dodali še oznake oddaljenosti do cilja. Ocena: 4,2.

Pri malici smo si zaslužili slabo štirico (3,9). Kljub temu, da smo se potrudili zagotoviti kakovostno ekološko pridelano hrano, vse kaže, da večini bolj ustreza kar kakšna testeninska klasika. Hrani bomo v prihodnje dodali še brezplačen napitek.

Za darilno vrečko smo prejeli oceno 3,7. Delamo na tem, da bo vsebina vrečke v prihodnje bolj všečna.

Sprejeli smo pripombe glede višine štartnine in jih že za naš prihajajoči dogodek Trail Krvavec (4. 7. 2015) znižali, tako da je cena spletne prijave (do 26. 6.) 17 €, na dan dogodka pa 20 €.

Rezultati nagradnega žrebanja

Obljubili smo, da bomo med tiste, ki bodo izpolnili anketo, razdelili tri brezplačne štartnine za enega izmed naših dogodkov (Trail Krvavec 2015 ali Trail Golte 2016). Postopek žrebanja smo zaradi zagotavljanja transparentnosti posneli. Vsem trem prejemnikom nagrad čestitamo. O nagradi smo jih obvestili po e-pošti.

Nagrajeni e-naslovi so:

  • anton.knavs@gmail.com
  • milan.vivod@amis.net
  • nataogrmek@gmail.com